Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Τάσος Παπαδόπουλος

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Γεννήθηκε στην Βέροια το 1986. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Κατά την διάρκεια των σπουδών του βραβεύθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.). Διαθέτει εργολαβικό πτυχίο Α’ τάξης και είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) & μέλος του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Έχει εμπειρία διαμονής και εργασίας στο εξωτερικό (Ιταλία, Ισπανία). Είναι κάτοχος πτυχίων ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά).

Διαθέτει εμπειρία σε ποικίλα project και κτιριακά έργα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πωλήσεων, marketing, προσωπικής ανάπτυξης, nZEB, LEED, φωτογραφίας. Έχει συνεργασθεί μεταξύ άλλων με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας (λήπτης βραβείου 1εκ. $ μέσω του Bill & Melinda Gates Foundation).

Γαβριήλ Παπαδόπουλος

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Γεννήθηκε στην Βέροια το 1954. Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.με μελετητικό πτυχίο στατικών – υδραυλικών Β’ τάξης. Διαθέτει εμπειρία 38 ετών σε έργα πολιτικού μηχανικού και εξειδικεύεται σε περισσότερες από 1000 στατικές μελέτες κτιρίων (κατοικίες, επαγγελματικά κτίρια, ειδικά κτίρια) και επίβλεψη τεχνικών έργων, εκτίμηση ακινήτων.

Στο παρελθόν συνεργάστηκε με πληθώρα Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και εργολάβων. Συμμετείχε στο μελετητικό σχήμα ελέγχου της στατικής μελέτης του Συνεδριακού Κέντρου Βέροιας, πρωτοπόρο για την εποχή του. Η συνεργασία του με το τεχνικό γραφείο είναι καθαρά συμβουλευτικού χαρακτήρα λόγω εκτενούς εμπειρίας στο χώρο.

Ιωάννα Δελαβερίδου

Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός Δ.Π.Θ.

Γεννήθηκε στην Βέροια το 1983. Είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης (Δ.Π.Θ.) Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.). Διαθέτει εμπειρία σε σχεδιασμό κατοικιών, βιοκλιματικό σχεδιασμό, interior design, 3D modelling

Έχει συμμετάσχει σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό σχεδιασμού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης – Συκεών Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού «Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων & κτιρίων» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.). Είναι πτυχιούχος του μεταπτυχιακού προγράμματος με τίτλο «Συντήρηση έργων τέχνης και αρχαιοτήτων».

Πασχάλης Γαλάνης

Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ.

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1986. Είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.)

Εξειδικεύεται στον κλάδο του ψηφιακού φωτορεαλισμού (3D visualization) και έχει συνεργαστεί με πελάτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό. Συμμετείχε στην αρχιτεκτονική ομάδα που κέρδισε τον διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για το Καινοτόμο Βιοκλιματικό Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ

Γεννήθηκε στην Βέροια το 1981. Είναι απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Δομικών Έργων του Τεχνολογικού Ιδρύματος Σερρών. Διαθέτει εμπειρία σε μελέτη κτιριακών έργων (κατοικιών και επαγγελματικών χώρων).

Νίκος Κογκέζος

Εναερίτης